Iahnie de fasole la Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooking, 20 Ian 2017 | 761 vizualizari

 

Am pus cioroiul la treaba, am vazut eu la Motanel ca lauda fasolea facuta la cioroi....:))))

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 4 cepe
  • 1 ardei capia
  • 1 l suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1/2 cana apa
  • carnati de casa afumati
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole la Crock-Pot:

Am pus de seara la inmuiat fasolea in apa rece. Dimineata, am dat-o intr-un clocot, am lasat-o sa fiarba 10 min, de cand a inceput sa clocoteasca apa. Ceapa am taiat-o marunt, la fel si ardeiul capia. Am bagat oala in priza, am setat la functia high, am pus uleiul in ea, am lasat sa se incinga, apoi am adaugat, ceapa si ardeiul capia, am presarat sare si piper si am lasat sa se caleasca cca. 10 min, apoi am adaugat boabele scurse de apa, am turnat sucul de rosii, am clatit cu 1/2 de cana cu apa sticla de suc de rosii si am turnat-o peste fasole, am asezat capacul si am lasat cca. 3 ore sa se faca, la final, am potrivit de sare, daca mai era nevoie si am adaugat foi de dafin. Am servit cu carnat afumat si muraturi. Un deliciu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

miki_a 1

22.01.2017, 12:31

mirela0911 1

22.01.2017, 12:42

Am si eu in plan sa-i dau asa ceva de lucru cioroiului!

kytz 1

22.01.2017, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade