Iahnie de fasole la Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooking, 20 Ian 2017 | 1254 vizualizari

 

Am pus cioroiul la treaba, am vazut eu la Motanel ca lauda fasolea facuta la cioroi....:))))

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 4 cepe
  • 1 ardei capia
  • 1 l suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1/2 cana apa
  • carnati de casa afumati
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole la Crock-Pot:

Am pus de seara la inmuiat fasolea in apa rece. Dimineata, am dat-o intr-un clocot, am lasat-o sa fiarba 10 min, de cand a inceput sa clocoteasca apa. Ceapa am taiat-o marunt, la fel si ardeiul capia. Am bagat oala in priza, am setat la functia high, am pus uleiul in ea, am lasat sa se incinga, apoi am adaugat, ceapa si ardeiul capia, am presarat sare si piper si am lasat sa se caleasca cca. 10 min, apoi am adaugat boabele scurse de apa, am turnat sucul de rosii, am clatit cu 1/2 de cana cu apa sticla de suc de rosii si am turnat-o peste fasole, am asezat capacul si am lasat cca. 3 ore sa se faca, la final, am potrivit de sare, daca mai era nevoie si am adaugat foi de dafin. Am servit cu carnat afumat si muraturi. Un deliciu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

miki_a 1

22.01.2017, 12:31

mirela0911 1

22.01.2017, 12:42

Am si eu in plan sa-i dau asa ceva de lucru cioroiului!

kytz 1

22.01.2017, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot