Aperitiv icre de fasole

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2015 | 45434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • o frunza de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv icre de fasole:

Fasolea am pus-o de seara la inmuiat in apa rece. A doua zi am scurs apa si am spalat-o bine, apoi am fiert-o de doua ori cate 10 minute, într-o oală, până s-a format spuma. Am aruncat apa si am spalat fasolea cu apă călduţă. Apa aruncată trebuie înlocuită cu altă apă fierbinte, nu rece. Cand am pus a treia apa, am adaugat morcovul, o ceapa si foaia de dafin si am lasat-o sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert am rasturnat-o  intr-o strecuratoare si am lasat-o la racit. Dupa ce s-a racit am pus-o intr-un castron si cu mixerul vertical am mixat, adaugand 100 ml ulei, putin cate putin.

Restul de ulei l-am pus intr-o craticioara la incins si am adaugat  cele doua cepe ramase tocate marunt. Am lasat ceapa 2-3  minute cat sa se inmoaie, fara a se praji si asa fierbinte am adaugat-o peste fasole si am mixat pana la omogenizare. La sfarsit am adaugat  sare si piper dupa gust.  

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu zacusca