Fasolea se pune la inmuiat de cu seara.
Se pune la fiert in apa cu vegeta.
Cand este fiarta se strecoara si se lasa la racit.
Se pune in robot si se muxeaza adaugand ulei pana rezulta o pasta cremoasa.
Se potriveste de sare.
Eu am impartit in doua castroane.
Intr-un castron am amestecat o ceapa rosie tocata marunt.
In celalalt castron am amestecat 4 catei de usturoi facuti pasta.
Se serveste pe felii de paine proaspata sau prajita.
Pofta Buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro