Desert inghetata de coacaze negre

de MotanLaOale in Dulciuri, 20 Aug 2017 | 3095 vizualizari

 

Am avut ca model reteta lui Criss https://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-mure-78677.html.
A fost reteta care s-a potrivit cu ingredientele care le aveam aici departe de supermarcheturi.
Am schimbat fructele avand in gradina coacaze negre si altele care urmeaza.

 

INGREDIENTE

  • 130 g coacaze negre
  • 130 g smantana grasa
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de coacaze negre:

Coacazele se curata, se spala si se lasa la scurs.

Intr-un vas se pun coacazele, zaharul, smantana, zeama de lamaie si se mixeaza pana se zdrobesc fructele si se topeste zaharul.

Intr-un castron se bate frisca.

Se toarna si amestecul de fructe si se omogenizeaza.

Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru 3-4 ore.

La cererea consumatorilor, eu am pus in pahare de plastic si deasupra am pus cate un fruct ca sa le deosebesc ca am facut mai multe feluri.

Este foarte buna, fara ace.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de morcovi