Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 20 Oct 2019 | 2339 vizualizari

 

Nu mai introduc nimic, ca prea am forjat la cioroiul asta si nu vreau sa-si ia nasul la purtare....e bine ca el si-a facut treaba si eu am tras un pui de somn....

 

INGREDIENTE

  • cca 950 g jambon ( fix cat sa incapa in crock-pot, e la categoria mica )
  • 1 rosie mai mare
  • 2 ardei rosii micuti
  • catei de usturoi
  • un pic de ulei masline
  • sare
  • piper
  • si somn de voie.....
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot:

Cum sta treaba, am fost sa cumpar ceva si mi-am picat ochii pe bucatica asta de jambon pe care am pregatit-o. Am ochit-o la fix pentru ca imi trebuia o bucatica de ceva ''ca`carnea'' care sa intre in vasul cioroiul alias crock-pot ( al meu e micut si delicat ) si sa aiba si un os micut, sa rod si eu ceva ca doar mi`s leoaica....

Bon, am cumparat bucatica de jambon, am spalat-o cu apa calduta si apoi am sectionat-o in 3, se vede in fotografie, daca nu intelegeti cum sta treaba cu sectiunea. Apoi am presarat sare din aia grunjoasa, aia are gust si sareaza cum trebuie si cat trebuie, apoi am presarat piper si am stropit cu putin ulei de masline, am lasat sa se odihneasca cateva minute timp in care am feliat rosia, am taiat ardeiul longitudinal in fasii nu foarte groase, cateii de usturoi i-am zdrobit , am presarat un pic de sare si peste legume. Apoi am impanat cu legumele faimosul jambonel, l-am asezat in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, am turnat cca 20 ml apa, am setat functia high, am pus capacul si mi-am vazut de somn, sa fie vreo 3 ore , daca nu mai bine. Pentru a-i da un pic de ''fata rumena'' am scos intr-o tava jambonelul si l-am dat la cuptor pentru un bronz usor cca 20 min. Si-am aburit-o si duminica asta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu mere la slow cooker Crock-Pot