Jeleu de fructe

de ianculubita in Dulciuri, 3 Iul 2013 | 1990 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta dar nu ma intrebati ca nu stiu sa va raspund unde!!!!!
Mi s-a parut interesanta si foarte atragatoare mai ales pentru copii;ce-i drept,am avut ceva treaba dar s-a meritat chiar daca s-a terminat foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • AMESTEC 1
  • 25 0g cirese sau visine
  • 10 linguri zahar
  • 100 ml smantana lichida
  • 150 ml apa
  • 10 g gelatina
  • 1 plic zahar vanilat
  • AMESTEC 2
  • aceleasi ingrediente fara cirese
  • 250 g caise
  • AMESTEC 3
  • aceleasi ingrediente fara cirese, fara caise, fara apa
  • 250 g capsune
  • AMESTEC 4
  • 200 ml smantana lichida
  • 5 linguri zahar
  • 10 g gelatina
  • vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de fructe:

1-punem pe foc ciresele cu apa,zahar,lasam cateva minute,dupa ce s-au racit le pasam cu blenderul,trecem piureul prin sita,rezultatul amestecam cu gelatina hidratata,vanilia,smantana,amestecam bine,rasturnam compozitia in forma de chec tapetata cu folie alimentara dubla si lasam la frigider pana se intareste


2-cu caisele procedam la fel,apoi scoatem tava si rasturnam peste visine


3-cu capsunele procedam la fel doar ca le punem pe foc fara apa apoi rasturnam peste caise


4-smantana o punem pe foc cu zahar si vanilie doar cat se topeste zaharul,adaugam gelatina hidratata,amestecam bine,rasurnam peste capsune,lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem jeleul din tava,indpartam folia,taiem si servim copiii.

 

TIPS-URI

1

pentru un aspect placut e bine sa cantariti toate ingredientele ca toate amestecurile sa fie egale,ceea ce eu nu am facut

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ianculubita 1

03.07.2013, 14:26

Lasa Valentina ca te sun cand mai fac ceva

valentina78 1

03.07.2013, 14:55

deja imi lasa gura apa...ma tot uit pe aici si cand vad atat de multe bunatati ,m-a luat o fomita ..sunt la servici si azi mi-a trecut cu te miri ce si mai nimic

Rocsi 1

03.07.2013, 19:52

Ce bunnnn..Vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni in straturi