Jumari cu ceapa

de Ina in Porc, 10 Ian 2015 | 2471 vizualizari

 

Am ales sa le prajesc la multicooker, intrucat mi se pare ca timpul de preparare se reduce considerabil, fata de aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. fleica de porc
  • o ceapa mica
  • sare grunjoasa
  • 100 ml apa
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari cu ceapa:

Fleica de porc se  taie cubulete mici, care se pun la prajit in vasul de la multicooker in care turnam, in prealabil, 50 ml ulei. Peste bucatile de fleica presaram sare grunjoasa si adaugam 100 ml apa. 

Pornim multicookerul pe programul bake la 180 grade , acoperim si lasam 30 minute, pana ce carnea incepe sa-si lase untura. Dupa cele 30 minute adaugam felii de ceapa , fixam aparatul pe programul fry si lasam ca jumarile sa se prajeasca cu capacul deschis , amestecand din cand in cand pentru prajire uniforma. 

Cand sunt rumene, se scot in alt vas, scurgand bine grasimea. Se servesc calde sau reci, cu o ceapa alaturi .

 

TIPS-URI

1

Ceapa adaugata la prajit confera o aroma deosebita jumarilor si ajuta untura obtinuta sa nu rancezeasca .

2

Daca faceti cantitate mai mare, puteti pastra jumarile in untura in care le-ati prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

11.01.2015, 12:54

Nu mai am , dar o sa mai cumpar fleica, sa-mi fac )

mirela0911 1

11.01.2015, 17:28

Ce-mi place sa le mananc cu mustar!

elucubratiiculinare 1

11.01.2015, 20:53

waw

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!