Jumari cu ceapa

de Ina in Porc, 10 Ian 2015 | 9356 vizualizari

 

Am ales sa le prajesc la multicooker, intrucat mi se pare ca timpul de preparare se reduce considerabil, fata de aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. fleica de porc
  • o ceapa mica
  • sare grunjoasa
  • 100 ml apa
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari cu ceapa:

Fleica de porc se  taie cubulete mici, care se pun la prajit in vasul de la multicooker in care turnam, in prealabil, 50 ml ulei. Peste bucatile de fleica presaram sare grunjoasa si adaugam 100 ml apa. 

Pornim multicookerul pe programul bake la 180 grade , acoperim si lasam 30 minute, pana ce carnea incepe sa-si lase untura. Dupa cele 30 minute adaugam felii de ceapa , fixam aparatul pe programul fry si lasam ca jumarile sa se prajeasca cu capacul deschis , amestecand din cand in cand pentru prajire uniforma. 

Cand sunt rumene, se scot in alt vas, scurgand bine grasimea. Se servesc calde sau reci, cu o ceapa alaturi .

TIPS-URI

1

Ceapa adaugata la prajit confera o aroma deosebita jumarilor si ajuta untura obtinuta sa nu rancezeasca .

2

Daca faceti cantitate mai mare, puteti pastra jumarile in untura in care le-ati prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

11.01.2015, 12:54

Nu mai am , dar o sa mai cumpar fleica, sa-mi fac )

mirela0911 1

11.01.2015, 17:28

Ce-mi place sa le mananc cu mustar!

elucubratiiculinare 1

11.01.2015, 20:53

waw

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in oala de lut