Ketchup

de Denissa in Bulion, 2 Oct 2011 | 4297 vizualizari

 

SE FIERBE

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 6 ardei iuti
  • 1 cana de usturoi pisat
  • 3 linguri cu sare
  • 1 pahar de ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 2 pliculete cu conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Rosiile se spala si se curata. Se dau prin masina de rosii. Se amesteca cu celelalte ingrediente.

Toata compozitia se pune la fiert. Se fierbe cateva minute (circa 5 minute).

Se pune in sticle si se fierbe apoi in baie de aburi 30 de minute (din momentul fieberii).

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga telina rasa pe razatoarea mica si cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

vero79 1

13.09.2012, 08:33

eu as vrea sa fac azi aceasta reteta,dar nu stiu cand se adauga uleiul?
se pune la fiert sau se pune in fiecare sticla cate o pelicula?

Denissa 1

13.09.2012, 09:06

Uleiul l-am pus la fiert. Spor la treaba!

vero79 1

13.09.2012, 17:46

mersi Dena pentru raspuns,acum ma duc sa pa apuc de facut ketchupul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii pentru ciorbe