Kinder Pingui 2

de Ligia Bxl in Prajituri, 3 Iul 2013 | 96663 vizualizari

 

O bunatate :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 8 oua
  • 8 linguri faina
  • 6 linguri de cacao
  • 8 linguri de zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri apa
  • 6 linguri de ulei
  • Crema:
  • 1 cutie de 1kg de frisca
  • 6 linguri de zahar
  • Glazura:
  • 2 ciocolate de 200gr
  • 200 gr de unt
  • 6 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder Pingui 2:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga apa, uleiul, faina, cacaoa si praful de copt, se amesteca bine toate si la final se pun albusurile batute spuma. Se unge tava cu unt si se pune foaie de copt apoi se toarna compozitia si sa da la cuptor la foc tare sa creasca. Dupa coacere se lasa la racit si apoi se taie in doua parti.


Pentru crema se bate frisca cu zaharul pana se intareste, o jumatate din frisca se intinde pe prima foaie de blat.


Se face o glazura din toata ciocolata, unt si lapte. Se opreste jumatate pentru ornament iar cealalta jumatate se pune peste frisca. Peste ciocolata se pune cealalta jumatate de frisca ramasa .La final se pune partea a doua de blat si se orneaza cu jumatatea ramasa de glazura de ciocolata.


Se fac modele serpuite cu furculita pentru a avea un design placut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder Pingui 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (66)

mitzuka 1

16.12.2014, 12:31

spune-mi te rog ce dimensiune are tava ?

ianculubita 1

16.12.2014, 14:49

mmmm,ce bine arata si ce buna este!!

Ligia Bxl 1

16.12.2014, 15:25

tava ce am folosit-o era dreptunghiulara si avea cam 40/32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Kinder Pinguin"