Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 7038 vizualizari

COMENTARII (16)

Mutulica 1

11.03.2012, 13:38

Mitinita , unde gasim pasta aia de ardei iute , care am inteles ca este nelipsita din bucataria coreeana si ca are si proprietati terapeutice ?

Mitinita 1

11.03.2012, 13:50

cred ca la asta te referi :http://www.koreanfood.ro/magazin/condimente.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=79&category_id=6 . E adevarat,e indispensabila bucatariei coreene,dar chiar nu stiam si de proprietatile terapeutice.

MotanLaOale 1

11.03.2012, 14:09

trebuie sa fie buna

Mitinita 1

11.03.2012, 14:13

motanel la kimchi

mirela0911 1

11.03.2012, 14:21

Ce bine arata!

Adinuta 1

11.03.2012, 14:23

stai ca asta e asa semi-vegetarian zic semi ca vad ceva sos de peste. si pestele imi place e perrrfecta pentru mine

Mitinita 1

11.03.2012, 14:30

adinuta,optional,asa ca poti sa-l faci full vegetarian...eu am mai avut putin pe fundul sticlei

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 15:13

VERONICA2607 1

11.03.2012, 15:45

ce bun e

mena29 1

11.03.2012, 16:16

Arata foarte bine si cred ca-i si foarte bun kimchi asta

Bya Ralu 1

11.03.2012, 16:34

yammy yammy ce bine arata

Lau 1

11.03.2012, 16:36

arata bine

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:15

MIUTA 1

11.03.2012, 19:53

Foarte bun

Laly 1

11.03.2012, 21:34

Ce bunatate,vin la masa

jolygina 1

12.03.2012, 01:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chifeletti