Kolokithopitta

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 10069 vizualizari

 

Friganele din dovlecei a la Grecia!Mie una imi plac tare mult dovleceii,lucru pe care l-am descoperit de curand si de atunci l-am gatit in o mie si una de feluri,rar am facut de doua ori la fel.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovlecei
  • 1 ceapa medie,data pe razatoare
  • 150 gr branza feta,sfaramata
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde,tocat marunt
  • 1 lingura menta,tocata
  • 3 oua
  • ulei ptr prajit (depinde cum il prajesti)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kolokithopitta:

Se da dovleacul pe razatoare,eu il dau cu tot cu coaja,se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare

Bate ouale usor si amesteca cu toate ingredientele cu exceptia dovleacului ras.

Se scurge dovlecelul ras de zeama  si se adauga la mixtura.

Se prajeste in uleiul incins,eu le prajesc in tava la cuptor.

Se aseaza pe prosoape de bucatarie absorbante.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kolokithopitta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de morcovi cu dovlecel