Lasagna

de mimmi in Paste, 1 Dec 2010 | 5172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet 500g foi lasagna,
  • 800 g carne tocata ,
  • 2 cepe,
  • 3 catei de usturoi,
  • 350 ml suc de rosii,
  • mozzarela,
  • parmesan,
  • 5 linguri faina,
  • 600 ml lapte,
  • unt,
  • sofran,
  • busuioc,
  • oregano,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei.Se adauga carnea tocata si se mai caleste putin,dupa care se adauga suc de rosii,usturoiul pisat,sare,piper,oregano si busuioc dupa gust si se lasa putin la fiert.

Pentru sosul alb-se topesc 50 gr unt,se face ingrosala din faina si lapte si se pun toate la fiert pana se ingroasa,se adauga sofran si sare dupa gust.

Foile de lasagna se oparesc in apa clocotita in care s-a adaugat sare si 1 lingura de ulei.

Se unge o tava cu unt,se aseaza un strat de foi,un strat de sos alb,un strat de carne si mozzarela razalita,din nou un strat de foi,un rand sos alb si mozzarela,un strat de foi,un rand de carne si mozzarela,alternandu-se pana la terminarea ingredientelor.Pe deasupra se presara parmesan.Se mai adauga in tava 100 ml suc de rosii.Se lasa la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

giuliana 1

01.12.2010, 13:42

vin prima la o portie

epurasha2bb 1

01.12.2010, 14:33

adasev12 1

01.12.2010, 14:36

f bun!imi place si mie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ragu alla Bolognese con tagliatelle