Lasagna

de Zamfira in Lasagna, 29 Mar 2012 | 15214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie foi lasagna (productie Italia) ·
  • 1 carnat de casa (300 gr.) ·
  • branza sarata ·
  • cascaval ras sau parmezan ·
  • 5 rosii ·
  • suc de rosii 0,5 l ·
  • 1 ceapa ·
  • 5 catei usturoi ·
  • ulei de masline ·
  • cimbru ·
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Fierbem foile de lasagna in apa cu putin ulei (verificam tot timpul foile sa nu se lipeasca una de alta). Foile nu trebuie sa fie prea moi, ajunge o fierbere de 5 minute.

Sosul de rosii: calim 1 ceapa si usturoiul pisat in putin ulei de masline, adaugam cele 5 rosii decojite si tocate, adaugam sucul de rosii si cimbru (2 lingurite), sare si piper. Fierbem sosul aproximativ 15 -20 minute.

Ungem tava cu ulei (foarte putin) si punem primul strat de sos peste care punem primele foi de lasagnea. (foile trebuie sa se acopere unele pe altele). Punem un nou strat de sos de rosii si carnatul de casa, taiat rondele, prajit putin.

Urmeaza un nou strat de foi lasagna, sos de rosii, branza sarata.

Apoi din nou foi lasagna, sos de rosii, cascaval/parmezan. In final se acopera totul cu sosul de rosii.

Se da la cuptor aproximativ 40-50 minute (foc potrivit).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

deyutzky 1

30.03.2012, 14:47

imi place

mamaieelena 1

30.03.2012, 19:27

Sim0na 1

30.03.2012, 20:43

Buna, buna!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu sos de carne si mozzarella