Lasagna cu brocoli

de mimmi in Lasagna, 27 Mai 2011 | 4772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 brocolii
  • 250 g foi lasagna
  • parmesan
  • 500 ml lapte
  • 70 g faina
  • 50 g unt
  • sare
  • nucsoara
  • boia dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu brocoli:

Intr-o oala,punem apa la fiert,cand da in clocot punem buchetele de brocolii si lasam 5 minute,dupa care le scoatem si le lasam la scurs.


Topim untul intr-o cratita,adaugam faina lingura cu lingura si amestecam de fiecare data. Turnam laptele putin cate putin,amestecand si desfacand faina. Lasam sa fiarba 5 minute si luam de pe foc. Condimentam cu sare si nucsoara. Impartim compozitia in doua si intr-o jumatate adaugam cam 1 lingura de boia dulce.


Intr-o oala punem apa cu putina sare la fiert,cand da in clocot adaugam foile de lasagna pe rand lasandu-le in apa cca 1 minut.


Punem intr-o tava un rand de foi de lasagna,ungem cu un strat de sos alb,punem buchetele de brocolii,sos rosu,un rand de foi,ungem cu sos rosu,buchetele de brocolii,sos alb si un rand de foi,ungem cu restul de sos alb si presaram parmesan. Dam la cuptor 30 de minute dupa ce scoatem tava lasam 10 minute si putem taia.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

divainbucatarie 1

28.05.2011, 11:46

Corinuta 1

28.05.2011, 16:00

ai di mini cum arata!

mamaieelena 1

30.05.2011, 18:57

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu vanata si carne de vita