Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca am postat atatea retete cu leurda sa va arat si cum o conserv pentru iarna!
Legaturile de leurda se spala bine sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.
Se pun intr-o oala la uscat cu coditele in apa rece, sa se mentina verzi pana la uscarea completa. (4-5 ore)
Se intinde pe masa 30cm de folie alimentara.
Se ia legatura de leurda, se pune pe tocator si se reteaza cozile la 5-10mm deasupra coditelor.
Se pune pe folie si se ruleaza strans si se indoaie capetele.
Cand sunt toate legaturile gata se pun intr-o punga si se pune eticheta sa stim ce este in punga.
Se pune in concelator si se consuma cand avem nevoie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult