Leurda pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 10 Mai 2013 | 7312 vizualizari

 

Daca am postat atatea retete cu leurda sa va arat si cum o conserv pentru iarna!

 

INGREDIENTE

  • legaturi leurda
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leurda pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de leurda se spala bine sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.


Se pun intr-o oala la uscat cu coditele in apa rece, sa se mentina verzi pana la uscarea completa. (4-5 ore)


Se intinde pe masa 30cm de folie alimentara.


Se ia legatura de leurda, se pune pe tocator si se reteaza cozile la 5-10mm deasupra coditelor.


Se pune pe folie si se ruleaza strans si se indoaie capetele.


Cand sunt toate legaturile gata se pun intr-o punga si se pune eticheta sa stim ce este in punga.


Se pune in concelator si se consuma cand avem nevoie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Leurda pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

11.05.2013, 01:29

mihaelar63 1

06.04.2016, 08:03

:"> pe asta nu am vazut-o Buna ideea cu folia atat de simplu si eu nu o stiam . Buna si la alte verdeturi

MotanLaOale 1

06.04.2016, 08:34

Asa le pun pe toatele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tartine dulci rulate