Leurda pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 10 Mai 2013 | 21379 vizualizari

 

Daca am postat atatea retete cu leurda sa va arat si cum o conserv pentru iarna!

 

INGREDIENTE

  • legaturi leurda
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leurda pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de leurda se spala bine sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.

Se pun intr-o oala la uscat cu coditele in apa rece, sa se mentina verzi pana la uscarea completa. (4-5 ore)

Se intinde pe masa 30cm de folie alimentara.

Se ia legatura de leurda, se pune pe tocator si se reteaza cozile la 5-10mm deasupra coditelor.

Se pune pe folie si se ruleaza strans si se indoaie capetele.

Cand sunt toate legaturile gata se pun intr-o punga si se pune eticheta sa stim ce este in punga.

Se pune in concelator si se consuma cand avem nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Leurda pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

11.05.2013, 01:29

mihaelar63 1

06.04.2016, 08:03

:"> pe asta nu am vazut-o Buna ideea cu folia atat de simplu si eu nu o stiam . Buna si la alte verdeturi

MotanLaOale 1

06.04.2016, 08:34

Asa le pun pe toatele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine dulci rulate