Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Retete Delikat, 24 Aug 2018 | 2830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • limba de vita
  • ulei de masline
  • 2 cepe albe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 dovlecei
  • ierburi italiene delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot:

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa, se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute, dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

 Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba, se taie in bucati si se pune in slow cooker-ul Crock-Pot.

Se condimenteaza cu ierburi italiene, se stropesc cu ulei de masline, se pune apa si se seteaza la HIGH 4:00 ore.

Dupa circa 1 ora jumate, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.

Dovlecelul se taie cuburi si se adauga cu vreo 40 minute inainte sa fie gata.

Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta cu legume