Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 10 Iun 2016 | 5650 vizualizari

 

Reteta luata de la Oana, a fost gata in 3 ore jumatate, Oana am vazut ca a lasat-o 6 ore

 

INGREDIENTE

  • limba de vita circa 800 gr
  • masline negre
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot:

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute,dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba,se taie in bucati de 2 cm.

Se aranjeaza in vasul de la aparat,deasupra punem ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri.

Se pun condimentele,foile de dafin,maslinele,vinul si pasta de rosii.

Se seteaza slow cooker Crock-Pot pentru functia high pentru 3:30.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital