Limonada

de Dana Cristea - pusikmea in Bauturi, 9 Iul 2010 | 5096 vizualizari

 

pt zilele caniculare este foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 1 lamaie
  • 500 ml apa rece
  • cuburi gheata
  • 3 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada:

Intr-o halba de 500 de ml, punem cuburi de gheata, cele 3 linguri de miere, apoi stoarcem lamaia, punem sucul de lamaie, apoi apa.

Amestecam cu un pai.

Foarte racoritoare si sanatoasa.

 

TIPS-URI

1

mierea se poate inlocuii cu zahar, insa de preferat este sa puneti miere, ii da o aroma aparte

2

daca o doriti mai dulce mariti cantitatea de miere

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.07.2010, 20:44

multumesc

Rocsi 1

10.07.2010, 11:11

acu am papat,deci iausi un pahar de limonada si gata

nadina73 1

11.07.2010, 18:20

vreau un pahar rece,,,,,,,,,,,,,cu limonada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sucul Sabinei