Lipii rapide la tigaie

de Lia_ in Piine, 29 Aug 2013 | 80254 vizualizari

COMENTARII (40)

mamaieelena 1

30.08.2013, 09:13

bune

sebirizescu 1

30.08.2013, 10:31

Anett 1

30.08.2013, 10:40

tare bun, si eu vreau sa le fac!

Lia_ 1

30.08.2013, 11:35

sa va fie de folos dragilor!

FlaviaD 1

31.08.2013, 14:32

Foarte reusite! O sa le incerc si eu

Lia_ 1

31.08.2013, 18:54

Flavia, sunt bune atunci calde ca sunt moi. Pana a doua zi se mai intaresc neavand amelioratori.

Coca o poti tine la frigider sau chiar si la congelator si faci atunci cand mananci, poate seara si ai preparat-o de fapt la pranz

gaby_duceag 1

31.08.2013, 18:58

Lia,eu pun o lingura de unt in aluat (nu pun ulei) si nu se intaresc

Lia_ 1

31.08.2013, 19:11

Merci Gaby, am notat
N-am gasit pe nicaieri tips-ul asta

gaby_duceag 1

31.08.2013, 19:16

http://www.bucataras.ro/retete/shaorma-7010.html

uite.bineinteles ca le poti rumeni cat vrei
chiar astazi am facut shaorma si am facut 6 lipii in plus sa fac si maine

ps.eram mai la inceput,cam succint modul de preparare ce l-am scris atunci

Lia_ 1

31.08.2013, 19:52

Ce bine ca nu este reteta incuiata ... am editat si am recomandat untul; atat zice la tine doar o lingurita la 500g faina dar las asa si la 250 ca nu e mult fata de 3 linguri ulei cum stiam

diaconta 1

01.09.2013, 16:31

de retinut

Sidy 1

11.09.2013, 08:28

Trebuie incercate !

Lia_ 1

11.09.2013, 08:36

Te pup Sidy! La partea cu grasimea, ori 3 linguri de ulei, ori cum zice Gaby unt ca sa le pastreze mai mult timp fragede dar nu cred ca ajunge 1 lingurita daca fac echivalentul a 3 linguri de ulei. Macar doua cu varf. ...Zic si eu pt ... ca n-am probat inca. Sa ma anuntati daca ati incercat si sa-mi ziceti cu cata grasime. Merci! .... desi o sa le probez la shaorma curand ...

scl 1

30.07.2014, 22:26

Delicioase si usor de facut. Am incercat varianta cu 3 linguri de ulei de masline.

Lia_ 1

31.07.2014, 14:55

bravo scl. ma bucur sa iti fie de folos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipii libaneze cu chimen