Loobia Polo Shirazi - Orez cu marar si fasole blackeye

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 7509 vizualizari

COMENTARII (14)

aziz 1

15.05.2011, 16:52

superb si adevarat sofranul nu poate fi inlocuit are gust de miere de albine iar turmericul este putin amarui la gust dar vb ta poti trisa doar culoarea de mult nu te-am vz

Ina 1

15.05.2011, 17:04

Ce frumos arata!!!

marcela1979 1

15.05.2011, 17:23

arata bine

Lau 1

15.05.2011, 18:20

bun

mamaieelena 1

15.05.2011, 19:00

bun si arata bine

Mitinita 1

15.05.2011, 19:31

ce bine ti-a iesit orezul cam intr-o luna incep sa gatesc si eu mai "persan"

retetepersane 1

15.05.2011, 20:06

Va multumesc! Nici eu nu am mai gatit mancare persana de ceva vreme pentru ca am urmat o dieta disociata care nu mergea cu orez si kebab-uri

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:14

adry88 1

15.05.2011, 21:09

divainbucatarie 1

16.05.2011, 09:06

Mihaela11_jo 1

27.05.2011, 22:18

Loobia sau lobia are numele stiintific "Vigna unguiculata " si este consumata mult si in tarile arabe.
Are un continut crescut in calciu, acid folic si vitamina A.
Nu am vazut-o niciodata in Romania , dar in Iordania se gatesc si pastaile.
Pastaile sunt verzi si foarte fragede si au o aroma specifica, diferita de aceea a fasolei verzi.De asemena pastaile sunt foarte subtiri, mai subtiri decat cele de fasole verde.
Se gatesc sub forma de supa( asemanatoare cu supa de fasole verde) sau sub forma de mancare de post scazuta cu ulei,ceapa si rosii; se mananca specific cu lipie arabeasca sau ca garnitura langa ficatei de pui prajiti.
Nu am vazut pana acum sa se foloseasca boabele uscate( "black eyed pea".
M-ai tentat cu reteta ta ; o voi incerca.
Iti voi trimite o fotografie cu pastaile cand voi gati lobia

dutuvio 1

19.12.2011, 15:17

pai si pan la urma cum se numeste fasolea aia in Romania ?????noi ce cumparam ?

mihaelar63 1

19.12.2011, 15:39

Eu ma gandesc ca ii spune fasole cu ochi negru

retetepersane 1

20.10.2012, 00:30

Da, " Aveti fasole cu ochii negrii? " )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Parastas barbatesc