Mac&Cheese

de Angelina_Elena in Paste, 26 Noi 2012 | 5827 vizualizari

 

By www.cevabun.ro

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 200 g telemea de vaca
  • 3 linguri cascaval Delaco
  • 350 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura cu varf faina
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mac&Cheese:

Intr-o oala punem apa cu o lingurita de sare la fiert.

Cand incepe ssa clocoteasca adaugam pastele, si lasam 8-10 minute sa fiarba.

Branza telemea se imparte in doua. O parte o taiem cubulete mici, iar cealalta parte o dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Topim untul intr-o cratita micuta.

Adaugam faina peste unt, amestecam bine cu un tel, apoi adaugam laptele si amestecam in continuu pentru a evita formarea cocoloaselor.

Lasam sa de-a in doua clocote, apoi luam cratita de pe foc.

Adaugam in sos, amestecand bine cu telul, branza razuita, cascavalul si nucsoara.

Asezonam cu piper, apoi gustam sa vedem daca mai avem nevoie de sare(eu nu am mai adaugat, deoarece sarea din branza a fost suficienta).

Amestecam sosul cu pastele si cubuletele de branza ramase.

Turnam apoi amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt, si dam vasul la cuptorul incins pana se rumeneste deasupra.

Budinca americana se serveste fierbinte sau la temperatura camerei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mac&Cheese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parmigiana cu dovlecei