Macrou in sos picant

de Bunica in Peste, 14 Mar 2012 | 2376 vizualizari

 

Astazi m-am tinut de picanterii. Am gasit reteta intr-o carte pe care am cumparat-o acum vreo 35 de ani. Am imbunatatit-o putin dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de sare
  • o lingurita piper mozaic
  • 1/2 lingurita tarhon
  • 4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 100ml. vin alb
  • 2 linguri suc de rosii
  • 200 ml. apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos picant:

Pestele se eviscereaza si se spala bine.


Se sareaza si se aseaza intr-o tava. Se stropeste cu ulei si se da la cuptor.


Intre timp se pun intr-un ibric foi de dafin, piper, sare, usturoiul tocat marunt, tarhonul si apa. Dupa ce da cateva clocote se strecoara ,se adauga vinul si sucul de rosii si se toarna peste peste. Din cand in cand se tropeste pestele cu sos pentru a intra aroma in el.


Cand s-a rumenit este gata.


Se serveste cu garnitura de orez, cartofi, ciuperci.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MIUTA 1

15.03.2012, 11:40

bucatarimcudiana 1

15.03.2012, 14:58

fffffffffff bun

Bunica 1

16.03.2012, 10:16

multumesc mult! pupici pentru dragele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de macrou