Macrou la cuptor cu lamaie

de elena1988 in Peste, 19 Ian 2011 | 10901 vizualizari

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

19.01.2011, 16:03

bun pestele

DIANA B 1

19.01.2011, 16:19

Ok pestele , da' multa grija la folia de Al ...

elena1988 1

19.01.2011, 16:26

da am auzit ca nu prea este bine sa folosesti des folia de aluminiu, in privinta asta doar pestele il fac asa, in rest nu prea folosesc folie de aluminiu, decat cand mai impachetez ceva, sau pun pe aragaz ca sa nu il murdaresc mereu de ulei

RuxyRux 1

19.01.2011, 16:33

Foarte bun si delicios...nici eu nu folosesc folie de aluminiu direct pe alimente e mai periculoasa decat credem noi....nota zece pentru reteta

elena1988 1

19.01.2011, 16:38

multumesc foarte mult

MIUTA 1

19.01.2011, 19:55

elena1988 1

24.02.2011, 16:57

miuta onesta ruxy motan

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos tomat