Macrou prăjit cu mălai şi usturoi

de madi_marin in Peste, 26 Mar 2012 | 15989 vizualizari

 

Macroul e peştele care îmi place cel mai mult după somon. Prăjit nu îl pregătesc foarte des. Aşa că am profitat în week-end şi mi-am făcut de cap. Am servit alături de cea mai simplă şi uşoară garnitură posibilă.Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 2 macrouri
  • mălai
  • usturoi ras fin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeamă de lămâie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prăjit cu mălai şi usturoi:

Macrourile se curăţă bine, apoi se porţionează.


Bucăţile de peşte se presară cu sare, piper,zeamă de lămâie şi se ung cu răzătura de usturoi, apoi se dau prin mălai şi se pun la prăjit în ulei încins. Se rumenesc pe ambele părţi , apoi se scot la scurs pe hârtie absorbantă.


Se servesc cu garnitură de cartofi fierţi şi asezonaţi cu sare, piper, ulei ,oţet şi mărar proaspăt . Se mai poate face şi un mujdei dacă usturoiul folosit nu este suficient.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prăjit cu mălai şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

jolygina 1

27.03.2012, 09:47

vreau si eu

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:09

ffffffffff bun

Ubulika 1

28.03.2012, 07:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor