Macrou prăjit cu mălai şi usturoi

de madi_marin in Peste, 26 Mar 2012 | 18093 vizualizari

 

Macroul e peştele care îmi place cel mai mult după somon. Prăjit nu îl pregătesc foarte des. Aşa că am profitat în week-end şi mi-am făcut de cap. Am servit alături de cea mai simplă şi uşoară garnitură posibilă.Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 2 macrouri
  • mălai
  • usturoi ras fin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeamă de lămâie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prăjit cu mălai şi usturoi:

Macrourile se curăţă bine, apoi se porţionează.


Bucăţile de peşte se presară cu sare, piper,zeamă de lămâie şi se ung cu răzătura de usturoi, apoi se dau prin mălai şi se pun la prăjit în ulei încins. Se rumenesc pe ambele părţi , apoi se scot la scurs pe hârtie absorbantă.


Se servesc cu garnitură de cartofi fierţi şi asezonaţi cu sare, piper, ulei ,oţet şi mărar proaspăt . Se mai poate face şi un mujdei dacă usturoiul folosit nu este suficient.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prăjit cu mălai şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

jolygina 1

27.03.2012, 09:47

vreau si eu

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:09

ffffffffff bun

Ubulika 1

28.03.2012, 07:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor