Madlene

de Ligia Bxl in Prajituri, 11 Ian 2011 | 5458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr de zahar pudra
  • 3 linguri de apa amestecata cu o fiola de esenta de rom
  • 60 ml de lapte
  • 2 pachetele de zahar vanilat
  • 200 gr de faina
  • 5 gr de praf de copt
  • ciocolata lichida ptr ornat sau zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene:

Se topeste untul,ouale se amesteca cu zaharul pudra,apa si romul,laptele si zaharul vanilat,apoi se pune faina si praful de copt si se amesteca bine.Forma de madlene se unge cu unt si se pudreaza cu faina apoi se pune compozitie.Se da la cuptor sa se coaca si sa se rumeneasca,apoi dupa ce s-au copt se scot si se pudreaza cu zahar sau cu ciocolata lichida.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

12.01.2011, 11:54

multumesc mult ptr aprecieri

Sylvia 1

12.01.2011, 20:29

Excelent arata chiar nu am facut de o vesnicie

Ligia Bxl 1

13.01.2011, 12:42

multumesc sylvia,am vazut ca ai preparat si tu niste madlene candva si sunt foarte bune si frumoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita