Mamaliga umpluta

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2011 | 18197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1,5 l lapte
  • 250 g telemea
  • 250 g cascaval
  • 6 oua
  • 1 ceasca smantana
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga umpluta:

Se pune laptele la fiert. Se bat ouale, se rade branza, se taie cascavalul cubulete.


Cand a dat laptele in clocot, se pune malaiul si se amesteca pana se face crema - nu trebuie sa fiarba, doar sa-si ia faina zeama.


Se amesteca bine mamaliga cu ouale si cascavalul. Se unge o tava termorezistenta cu unt si se aseaza mamaliga in ea.


Se toarna deasupra smantana, se presara branza si se da la cuptor pana se rumeneste.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Corinuta 1

09.01.2014, 21:25

am de ales?

Bya Ralu 1

09.01.2014, 21:44

oho ce bine arata

roxana_simona 1

09.01.2014, 23:58

arata super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc, la tava

de Ina 7

ieri la 23:46

Medalioane de porc cu lamiie

ieri la 15:36

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval cu marar