Mancare de fasole cu carnati afumati

de Andra_Constantinescu in Porc, 8 Noi 2015 | 1794 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" ce poate fi mai bun decat mancare de fasole cu carnati?

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole alba boabe;
  • 6 carnati de porc afumati;
  • 3-4 linguri de ulei;
  • doua cepe;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • doi ardei kapia;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • doua foi de dafin;
  • 5-6 boabe de piper negru;
  • putin cimbru, maghiran, busuioc (uscate);
  • circa 2 l apa;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole cu carnati afumati:

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac.


Carnatii se taie in bucati mici si se calesc in ulei, intr-o oala.


Ceapa se curata de foi si se spala, morcovul si pastarnacul se curata de coaja si se spala, ardeiul se curata de seminte si se spala, apoi toate se pun peste carnati, adaugand si fasolea clatita cu apa rece si scursa si putina sare. Se umple oala cu apa si se lasa sa fiarba totul. Spre, final, se adauga rosiile pregatite pentru iarna, foile de dafin, piperul si ierburile aromatice uscate. Se potriveste mancarea de sare, apoi se poate servi.


 

TIPS-URI

1

Pe parcursul fierberii se mai poate adauga apa daca este necesar.

2

Se poate servi cu muraturi sau alaturi de salata de ardei copti.

3

Foile de dafin se scot pentru a nu se amari mancarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

miki_a 1

09.11.2015, 15:49

Micutza Luana 1

09.11.2015, 16:10

delicioasa >-bd

-Licurici- 1

12.11.2015, 11:46

O bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
PIZZA SALAMI