Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
(timp de pregatire 10 min, timp de gatire 60 min, program “high”, complexitate redusa)
Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati;
Toaca usturoiul si ceapa verde marunt;
Incinge uleiul si untul in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul;
Soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb;
Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;
Adauga apoi bulionul si zaharul;
Ia vasul de pe foc si introdu-l in slow cooker Crock-Pot 6 L saute – seteaza timpul de 60 de min si programul “high”;
Cu 15 min inainte de incheierea programului potriveste de sare si piper daca mai este cazul;
Serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra;
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult