Mancare de hribi

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 3357 vizualizari

 

(timp de pregatire 10 min, timp de gatire 60 min, program “high”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Hribi – 1 kg
  • Usturoi – 4 catei
  • Ceapa verde – 4 buc
  • Vin rosu – 50 ml
  • Unt – 25 g
  • Ulei – 1 lingurita
  • Cimbru uscat – ½ lingurita
  • Bulion de rosii – 300 ml
  • Zahar – ½ lingurita
  • Patrunjel proaspat tocat – ½ legatura
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de hribi:




  • Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati;




  • Toaca usturoiul si ceapa verde marunt;




  • Incinge uleiul si untul in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul;




  • Soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb;




  • Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;




  • Adauga apoi bulionul si zaharul;




  • Ia vasul de pe foc si introdu-l in Crock Pot 6 L saute – seteaza timpul de 60 de min si programul “high”;




  • Cu 15 min inainte de incheierea programului potriveste de sare si piper daca mai este cazul;




  • Serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra;





Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de hribi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

29.09.2015, 16:00

Ce Bunătate

Panacris 1

13.03.2016, 12:54

noiinbucatarie 1

13.03.2016, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot