Dupa atata porc, am zis sa profit de legumele verzi din piata si am trecut deja la spanac.
Curatam bine spanacul de impuritati, rupem coditele si il spalam in mai multe ape, dupa care il scurgem.
Intr-o cratita punem putina apa si cand aceasta clocoteste, adaugam putina sare si spanacul. Fierbem cateva minute, apoi il scurgem, pastrand zeama. Dupa ce s-a scurs, il maruntim putin cu un cutit.
Intr-o craticioara punem la rumenit in uleiul incins pulpele de pui portionate in bucati mai mici si cand acestea s-au albit bine, adaugam si ceapa tocata fin. Lasam ceapa sa se inmoaie bine si punem spanacul.
Stingem cu zeama in care a fost fiert si fierbem 10 minute.
Adaugam sare dupa gust, piper si faina de naut diluata in putina apa rece sau zeama de spanac. Fierbem pana se ingroasa, adaugam mararul si usturoiul tocat fin.
1
daca nu aveti spanac proaspat, il puteti inlocui cu cel congelat