Mancare de spanac cu urzici

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 5435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spanac
  • urzici
  • 2 oua
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri de unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu urzici:

Umplem o oala cu apa cu sare si o punem pe foc pana incepe sa fiarba.


Intre timp curatam spanacul si urzicile si le spalam bine in mai multe ape reci.


Cand apa din oala incepe sa clocoteasca adaugam spanacul si urzicile si le lasam la fiert aprox 15 min.


Dupa ce au fiert le scurgem bine de apa dupa care le tocam marunt.


Topim untul intr-o tigaie, adaugam usturoiul si ceapa taiate rondele si le calim.


Punem apoi spanacul si urzicile peste care adaugam ouale batute bine si amestecam bine.


Adaugam sare dupa gust continuand sa amestecam, acoperim cu un capac si mai lasam cateva minute la foc mic.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu urzici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Alexandra Elena 1

14.04.2013, 00:46

ce imi place

ianculubita 1

14.04.2013, 07:40

loredanaaa 1

15.04.2013, 23:56

cu urzici cred ca-s bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mincare de urzici