Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Umplem o oala cu apa cu sare si o punem pe foc pana incepe sa fiarba.
Intre timp curatam spanacul si urzicile si le spalam bine in mai multe ape reci.
Cand apa din oala incepe sa clocoteasca adaugam spanacul si urzicile si le lasam la fiert aprox 15 min.
Dupa ce au fiert le scurgem bine de apa dupa care le tocam marunt.
Topim untul intr-o tigaie, adaugam usturoiul si ceapa taiate rondele si le calim.
Punem apoi spanacul si urzicile peste care adaugam ouale batute bine si amestecam bine.
Adaugam sare dupa gust continuand sa amestecam, acoperim cu un capac si mai lasam cateva minute la foc mic.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult