Mancarica de cartofi cu carnati

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2011 | 15081 vizualizari

 

Mult imi place gustul acestei mancarici,nu stiu de ce,poate ca ne-o prepara mama in copilarie!!!...bine tin sa zic ca carnatul din mancare nu il mananc niciodata,dar gustul ce-l da imi place!!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 morocv
  • jumatate gogosar
  • 3-4 linguri paste de rosii de casa
  • 1 carnat taranesc(daca luati niste carnaciori mai mici puneti mai multi,daca sunt din aia lungi,ajunge doar unul)
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carnati:

Intai ne pregatim toate legumele,apoi pregatim mancarea.


Cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem bucati pe lung,mai groase.


Ceapa o curatam si o tocam maruntel.


Morcovul il curatam si il taiem rondele subtiri.


Gogosarul il curatam de seminte si il taiem cubulete.


Carnatul il taiem felii mai grosute.


Intr-o cratita punem uleiul la incins.


Adaugam carnatul si il rumenim putin pe ambele parti.


Apoi adaugam ceapa si morcovul ,cateva linguri de apa si lasam sa se inmoaie 3-4 minute legumele(puteti sa nu puneti apa,sa le inmuiati doar in ulei,eu incerc sa evit caleala cat de cat).


Apoi adaugam cartofii si gogosarii si punem apa cat sa fie acoperiti cartofii.


Acoperim oala cu un capac si lasam sa se faca la foc potrivit.


Amestecam din cand in cand.


Cand cartofii sunt facuti si a scazut suficient zeama adaugam paste de rosii.


Condimentam cu sare si piper,dupa gust si amestecam in mancarica.


Mai lasam 3-4 minute pe foc.


La urma presaram putin patrunjel verde si mai lasam acoperita oala macar 10 minute.


Alaturi de o salatica de sfecla a mers de minune!


Sa aveti pofta!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

19.11.2011, 21:56

cristina imi era dor de tine

Crista_Luca 1

22.11.2011, 22:31

ms rocsi ..si mie de voi ... din pacate nu prea am timp sa intru .... pe facb ce mai intru ...dar ce de retete sunt ..si site-ul e mai frumos !!!.

Rocsi 1

23.11.2011, 12:11

da are un nou look site-ul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )