Mazare cu carnati

de T I M E A in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2013 | 15794 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa cu mazare de gradina.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare congelata
  • 250 gr carnati de plesoi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 100 ml suc de rosii
  • 4 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati:

Curatam si spalam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit intr-un vas (de aprox 2 l) cu ulei incins. Adaugam carnatii taiati bucati de 2-3 cm lungime.


Dupa ce s-au calit putin si carnaciorii, punem doua canite de apa si lasam la fiert.


In momentul in care fierbe apa adaugam mazarea congelata si lasam in continuare sa fiarba.


Dupa 10 minute adaugam pasta de gogosari, foile de dafin, sare si piper dupa gust.


Lasam pe foc inca 10-15 minute, practic pana boabele de mazare sunt fierte si a scazut apa.


Adaugam sucul de rosii si mai lasam 5 minute, dupa care oprim focul si servim


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

21.02.2013, 11:38

bun bun

T I M E A 1

21.02.2013, 13:42

Gina , Gabytza , Bia

Lau 1

21.02.2013, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carnati