Mazăre cu cârnaţi afumaţi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2013 | 6111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g mazare (eu am avut prefiartă)
  • 2 bucăţi de cârnaţi afumaţi
  • 2 roşii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 ceapă verde
  • mărar verde
  • o bucată de ţelină
  • ardei gras roşu
  • ardei gras verde
  • 12 cartofi noi întregi
  • 50 ml suc de roşii
  • condimente după gust (sare şi piper)
  • 1-2 căni cu supă de legume
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazăre cu cârnaţi afumaţi:

Tocăm legumele şi le punem la călit în puţin ulei. Adăugăm cârnaţii tăiaţi în felii groase de 1-2 cm. Îi lăsăm sa se prăjească uşor şi adăugăm şi cartofii întregi şi supa de legume. Punem apoi mazărea, lăsăm să fiarbă împreuna pentru 10 minute, după care adăugam sucul de roşii. Potrivim de gust cu sare şi piper, şi, lăsăm să scadă la foc mic, până ce are aspect legat. Se presară mărar proaspăt tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazăre cu cârnaţi afumaţi" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui