Mazare cu carne de porc la Crock-Pot

de Bya Ralu in Porc, 12 Sep 2016 | 1100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov mare
  • 2 borcane de mazare
  • 2 linguri de bulion
  • 2 catei usturoi
  • marar proaspat
  • vegeta/piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc la Crock-Pot:

Carnea de porc o taiem cuburi si o punem in vasul de la Crock-pot,stropim cu ulei de masline,punem apa cat sa acopere si setam functia Hight pentru 3 ore.


Dupa 1.30 se pune ceapa tocata marunt, morcovul taiat feliute si condimentele si usturoiul strivit.


Dupa 02.30 se pune mazarea scursa de zeama,bulionul subtiat cu apa si se lasa pana cand se termina programul.


La sfarsit punem marar tocat marunt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Marius- 1

15.09.2016, 08:50

Bya Ralu 1

18.09.2016, 19:22

roxana_simona 1

20.09.2016, 12:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura din burta de porc la Slow Cooker