Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sunt o bunatate ! Incearca! Mie din toate aceste ingrediente mi-au iesit 58 de mucenici!
Faina o punem intr-un castron, facem o adancitura in mijloc si punem zaharul, scortisoara, coaja de portocala, ouale, esenta. Drojdia o dizolvam cu putin lapte si punem peste faina, amestecam, punem restul de lapte, framantam bine pana devine vartoasa, turnam putin ulei si framantam bine, apoi o lasam la crescut 1 ora.
Cand aluatul a crescut facem bastonase pe care le modelam in 8-uri, le dam apoi la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 170 de grade pentru 15 minute.
Topim ciocolata in bain marie cu o lingurita de unt. Luam mucenicii, dam prin ciocolata si presaram nuci macinate.
Am facut si cativa cu miere si cu nuca macinata!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult