Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la Crock Pot

de merisor in Slow Cooking, 7 Sep 2015 | 1420 vizualizari

 

Ne place mult carnea de orice fel, preparata in sosuri, mai ales de rosii cu usturoi ca in cazul de fata.
Si pentru ca am preparat-o la Slow Cooker Crock Pot, a iesit tare frageda si gustoasa.
Nu cred ca este cazul sa va mai spun ca am devenit fan Crock Pot, l-am tot slavit si in postarile anterioare si cred ca am sa-l slavesc de cate ori il folosesc.
Reteta de fata este una simpla, taraneasca as putea spune, cu ingrediente putine si la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • busuioc
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita zahar
  • 500 gr rosii de gradina, bine coapte
  • 2 capatani micute, usturoi de gradina
  • 2 linguri piure de cartofi, pentru ingrosat sosul
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la Crock Pot:

Portionam carnea in cuburi mai mari.


Punem in vasul aparatului untul si uleiul, adaugam carnea si presaram peste ea, sare, piper, boia de ardei si busuioc.


Amestecam bine carnea cu untul, uleiul si condimentele, acoperim vasul cu capacul din dotare si conectam aparatul Crock Pot slow cooker Digital 4,7 L la sursa de curent.


Setam programul HIGH pentru 3 ore.


Dupa doua ore, ridicam capacul si mai amestecam carnea din vas.


O si incercam sa ne dam seama daca timpul estimat este ok sau mai necesita prelungire.


Curatam usturoiul si il trecem prin presa.


Indepartam cotoarele si pielita de la rosii si le trecem prin robot.


Le adaugam peste usturoi, adaugam si un praf de busuioc uscat, putina sare, foile de dafin si le adaugam peste carnea din vas dupa expirarea celor 3 ore.


Setam din nou aparatul Crock Pot pe modul LOW de data aceasta, pentru inca o ora.


Dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, eu am adaugat si doau linguri de piure de cartofi pentru a ingrosa sosul, apoi am presarat patrunjel verde, tocat.


Servim mancarea alaturi de muraturi sau diverse salate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

merisor 1

08.09.2015, 23:37

T I M E A 1

09.09.2015, 21:55

imi place

Panacris 1

10.02.2016, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!