Muschi de vita la Crock Pot

de laura_n in Slow Cooking, 14 Ian 2016 | 2187 vizualizari

 

Am pus mana pe un muschiulet frumos de vitel, l-am dat pe mana Crock Pot-ului, care a tors cuminte cateva ore.
A iesit o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de vitel
  • 200 ml vin rosu
  • 2 lgte boia de ardei (dulce si iute)
  • 1 vrf cutit nucsoara
  • 1 lgta cimbru
  • ulei de masline
  • sare roz
  • 1 fir praz
  • 1 morcov
  • 4-5 boabe piper
  • 2 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la Crock Pot:

Carnita o asezonam cu sare si piper, o rumenim in putin ulei de masline, pe ambele parti.


Transferam totul in vasul aparatului de gatit. Adaugam vinul, prazul si morcovul, totul curatat si feliat. Adaugam cateva boabe de piper, o frunza dafin, sare grunjoasa de Himalaya, doi catei de usturoi presati.


Carnea rumenita o intepam din loc in loc cu un bat de frigaruie, presaram boia de ardei si iute si dulce, nucsoara si cimbru.


Acoperim vasul, selectam functia low, cu durata 4 ore.


Dupa ce s-a incheiat programul, scoatem carnita suculenta, o ambalam strans in hartie de copt si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit de tot, o depozitam in frigider pana a doua zi.


O portionam cu un cutit foarte bine ascutit. Este plina de savoare si fara nitriti sau nitrati.


Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

alegeti carnita de vitel, frageda, ideal ar fi sa fie un pic impanata.

2

intepati carnea din loc in loc, cu un bat de frigaruie.

3

aveti rabdare sa se "aseze" si sa fie numai buna de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:25

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 14:55

Bunica 1

13.04.2017, 15:18

Foooooarte bun! Cred că era binevenită o crustă mai arămie.............poate chiar neagră)))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade