Muschi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 14 Ian 2016 | 10220 vizualizari

 

Am pus mana pe un muschiulet frumos de vitel, l-am dat pe mana slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L care a tors cuminte cateva ore.
A iesit o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de vitel
  • 200 ml vin rosu
  • 2 lingurite boia de ardei (dulce si iute)
  • 1 varf cutit nucsoara
  • 1 lingurita cimbru
  • ulei de masline
  • sare roz
  • 1 fir praz
  • 1 morcov
  • 4-5 boabe piper
  • 2 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnita o asezonam cu sare si piper, o rumenim in putin ulei de masline, pe ambele parti.

Transferam totul in vasul aparatului de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Adaugam vinul, prazul si morcovul, totul curatat si feliat. Adaugam cateva boabe de piper, o frunza dafin, sare grunjoasa de Himalaya, doi catei de usturoi presati. 

Carnea rumenita o intepam din loc in loc cu un bat de frigaruie, presaram boia de ardei si iute si dulce, nucsoara si cimbru.

Acoperim vasul, selectam functia low, cu durata 4 ore.

Dupa ce s-a incheiat programul, scoatem carnita suculenta, o ambalam strans in hartie de copt si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit de tot, o depozitam in frigider pana a doua zi.

O portionam cu un cutit foarte bine ascutit. Este plina de savoare si fara nitriti sau nitrati.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

alegeti carnita de vitel, frageda, ideal ar fi sa fie un pic impanata.

2

intepati carnea din loc in loc, cu un bat de frigaruie.

3

aveti rabdare sa se "aseze" si sa fie numai buna de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L