Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am pus mana pe un muschiulet frumos de vitel, l-am dat pe mana slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L care a tors cuminte cateva ore.
A iesit o nebunie!
Carnita o asezonam cu sare si piper, o rumenim in putin ulei de masline, pe ambele parti.
Transferam totul in vasul aparatului de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Adaugam vinul, prazul si morcovul, totul curatat si feliat. Adaugam cateva boabe de piper, o frunza dafin, sare grunjoasa de Himalaya, doi catei de usturoi presati.
Carnea rumenita o intepam din loc in loc cu un bat de frigaruie, presaram boia de ardei si iute si dulce, nucsoara si cimbru.
Acoperim vasul, selectam functia low, cu durata 4 ore.
Dupa ce s-a incheiat programul, scoatem carnita suculenta, o ambalam strans in hartie de copt si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit de tot, o depozitam in frigider pana a doua zi.
O portionam cu un cutit foarte bine ascutit. Este plina de savoare si fara nitriti sau nitrati.
Sa va fie de folos!
1
alegeti carnita de vitel, frageda, ideal ar fi sa fie un pic impanata.
2
intepati carnea din loc in loc, cu un bat de frigaruie.
3
aveti rabdare sa se "aseze" si sa fie numai buna de servit.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult