Muschi de vitel la slow cooker Crock-Pot

de Valentin68 in Slow Cooker, 19 Iun 2016 | 4513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,400 kg muschi de vitel
  • 170 g morcovi noi ( de la ''mosie'')
  • 2 ardei kapia
  • 3 cepe albe
  • 200 ml vin alb
  • 1 cutie de 400 g rosii cubulete
  • 5o ml ulei
  • condimente cu sare de mare si ierburi de Provance
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vitel la slow cooker Crock-Pot:

Se scoate muschiul de la congelator si se lasa la dezghetat de seara pana dimineata. Se spala se usuca cu un servet , apoi se curata de eventualele pielite, se portioneaza si se condimenteaza. Se lasa la odihnit cca 30 min, timp in care ne ocupam de legume. Curatam morcovii, ceapa si scoatem semintele de la ardei, apoi le taiem in bucati mai maricele. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l punem uleiul, legumele, presaram putina sare, apoi asezam bucatile de muschi.

La final turnam vinul, asezam capacul, bagam in priza oala si pornim butonul pe setarea low. Dupa cca 4 ore, deconectam oala de la curent si mai luam din zeama pentru ca este prea multa si adaugam cutia cu rosii cubulete. Daca mai este nevoie mai adaugam putina sare, dupa gust. Asezam capacul si conectam din nou la sursa de curent pentru cca 2 ore. Carnea a iesit foarte frageda, se taie cu furculita.

Se poate servi cu niste cartofi prajiti langa si-o salata d ecastraveti cu usturoi. Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

CameliaR 1

20.06.2016, 11:25

Foarte bun!

diaconta 1

20.06.2016, 17:42

Eheeee a inaugurat Vali Oala.
Pentru asa ceva m-as aseza la masa voastra
Bravo Vali
Foarte sexy tinuta

Rocsi 1

20.06.2016, 19:17

Cat de apetisant o fi iesit totul! Bravo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de rata la slow cooker Crock-Pot