Muschiulet de porc impletit, preparat la Slow Cooker CROCK POT

de merisor in Porc, 30 Apr 2015 | 1765 vizualizari

 

Acum, daca acest aparat face parte din aparatura mea electrocasnica, trebuie exploatat, nu?
De data aceasta am decis sa prepar niste muschiulet de porc, pe care l-am si impletit, sa para mai atractiv. :D
A iesit tare fraged, efectiv carnea s-a desfacut in fire si firicele, savuroase si suculente.

 

INGREDIENTE

  • 4 buc muschiulet de porc
  • 120 ml ulei de masline
  • 2 capatani usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/4 lingurita busuioc uscat si maruntit
  • 2 frunze salvie, maruntite
  • 1/4 lingurita maghiran uscat si maruntit
  • 1 lingurita sare
  • In plus:
  • 4 linguri ketchup
  • 1 lingura mustar cu miere
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit, preparat la Slow Cooker CROCK POT:

Clatim muschiuletul de porc cu putina apa si il uscam bine tamponandu-l cu prosoape absorbante de hartie, apoi feliem fiecare bucata in trei, lasand un capat intreg.

Curatam usturoiul, il spalam si il pisam bine, adaugand peste el si sarea, apoi il frecam cu ulei de masline ca la mujdei si adaugam peste el celelalte condimente.

Amestecam totul bine, iar cu acest amestec ungem feliile de muschiulet apoi il impletim frumos.

La capete infigem cate o scobitoare sa nu se desfaca impletitura.

Asezam bucatile de muschiulet impletit, intr-un vas cu capac si dam vasul la frigider cateva ore bune.

Eu l-am lasat de seara pana dimineata.

Dupa acest interval de timp, asezam muschiuletul in vasul de ceramica al Slow Cooker Crook Pot-ului.

Turnam peste el tot ce a ramas in vasul in care s-a marinat, acoperim aparatul cu capacul il conectam la sursa de curent si setam programul SLOW pentru 4 ore.

Dupa 3 ore si jumatate, eu am incercat carnea sa vad daca este preparata si a fost ok, asa ca am extras vasul din aparat, am scurs tot lichidul si am uns bucatile de muschiulet cu ketchup amestecat cu mustar, pe o parte si pe alta si am introdus din nou vasul in aparat, lasandu-l 

 pana la expirarea celor patru ore setate.

In lichidul scurs de la carne am preparat niste catofi ca si garnitura, asezonandu-i la final cu patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

In timpul prepararii mancarurilor la Slow Cooker, indiferent de ingredientele folosite, rezulta mult lichid, datorita aburilor care se formeaza, de aceea trebuie sa reducem cantitatea de apa sau grasime pe care am adauga-o la o preparare normala pe aragaz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit, preparat la Slow Cooker CROCK POT" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Corinuta 1

01.05.2015, 12:28

Arata tare bine!

mirela0911 1

04.05.2015, 15:08

Bun bun de tot!

Andra_Constantinescu 1

07.05.2015, 21:53

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro