Nectar de piersici

de Angelina_Elena in Bauturi, 19 Sep 2013 | 10857 vizualizari

 

Foarte bun si parfumat! Multumesc Vio_dreams (site-ul caietul cu retete).

 

INGREDIENTE

  • 3 kg piersici (fara samburi)
  • 900 g zahar
  • 1.6 l apa
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de piersici:

Alegem piersicile care sunt coapte bine.


Le spalam, le curatam de pielita si le scoatem samburii.


Cu ajutorul unui blender transformam fructele intr-un piure fin.


Le punem intr-o cratita, adaugam zaharul peste ele. amestecam, apoi turnam apa.


Punem cratita pe foc si mai amestecam din cand in cand. Lasam sa clocoteasca pana se ingroasa putin.


Dupa ce s-a ingrosat putin, turnam nectarul fierbinte in sticlele sterilizate si le inchidem.


Lasam sa se raceasca nectarul in sticle, apoi asezam un prosop pe fundul cratitei in care urmeaza sa le fierbem.


Invelim fiecare sticla in cate-o laveta si turnam apa (sa ramana cratita goala de doua degete).


Punem cratita pe foc si lasam pana incepe sa clocoteasca.


Lasam sticlele sa se raceasca in cratita, apoi le scoatem si le depozitam in camara.

 

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 12 sticle de 330 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Angelina_Elena 1

20.09.2013, 18:35

madi_marin 1

20.09.2013, 19:26

ce bun si parfumat eee!

Angelina_Elena 1

21.09.2013, 00:53

Madi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nectar de piersici