Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Toate laudele mamei mele, care m-a invatat sa fac aceasta prajitura :)
O cana si jumatate de zahar, se amesteca cu 3 linguri de cacao apoi se adauga o cana si jumatate lapte se amesteca bine si se da la foc incet
Cand a inceput sa se incalzeasca se adauga un plic de bicarbonat 15g, si 1/2 pachet margarina
Se amesteca pana cand margarina se topeste
Albusul se separa de galbenus
Albusul se bate spuma, iar galbenusul se amesteca cu 2 linguri de ulei
Cand compozitia este calduta se adauga galbenusul,apoi faina, si esenta de rom se amesteca bine apoi se adauga si albusul
Se unge si se tapeteaza o tava ,se adauga compozitia
Se da la cuptorul preincalzit, timp de 30-40 de minute
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa putin la racit, se topeste ciocolata dupa instructiunile de pe plic si se intinde peste
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult