Negresa

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 8148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic praf copt
  • o esenta de rom
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte
  • cacao
  • nuca
  • cocos
  • Pentru glazura ai nevoie de:
  • o jumatate pachet de unt
  • 3 linguri lapte
  • cacao
  • nuca
  • o cana de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Glazura :

Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata.

Blat:

Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam pana devin cremoase. Praful de copt se amesteca cu faina.

Se adauga galbenusurile peste albusurile batute, esenta de rom, o cana de lapte si faina.

Se pune la cuptorul preincalzit. Folosim o scobitoare sa observam daca s-a facut blatul. Il scoatem si il lasam un pic sa se raceasca si adaugam peste el glazura si peste glazura presaram cu nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa