Negresa

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 5556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic praf copt
  • o esenta de rom
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte
  • cacao
  • nuca
  • cocos
  • Pentru glazura ai nevoie de:
  • o jumatate pachet de unt
  • 3 linguri lapte
  • cacao
  • nuca
  • o cana de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Glazura :


Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata.


Blat:


Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam pana devin cremoase. Praful de copt se amesteca cu faina.


Se adauga galbenusurile peste albusurile batute, esenta de rom, o cana de lapte si faina.


Se pune la cuptorul preincalzit. Folosim o scobitoare sa observam daca s-a facut blatul. Il scoatem si il lasam un pic sa se raceasca si adaugam peste el glazura si peste glazura presaram cu nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

merisor 1

14.05.2013, 23:13

Arata bine!

MotanLaOale 1

14.05.2013, 23:31

Rocsi 1

15.05.2013, 11:23

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa