Negresa

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 6491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic praf copt
  • o esenta de rom
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte
  • cacao
  • nuca
  • cocos
  • Pentru glazura ai nevoie de:
  • o jumatate pachet de unt
  • 3 linguri lapte
  • cacao
  • nuca
  • o cana de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Glazura :

Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata.

Blat:

Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam pana devin cremoase. Praful de copt se amesteca cu faina.

Se adauga galbenusurile peste albusurile batute, esenta de rom, o cana de lapte si faina.

Se pune la cuptorul preincalzit. Folosim o scobitoare sa observam daca s-a facut blatul. Il scoatem si il lasam un pic sa se raceasca si adaugam peste el glazura si peste glazura presaram cu nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Merisor 1

14.05.2013, 23:13

Arata bine!

MotanLaOale 1

14.05.2013, 23:31

Rocsi 1

15.05.2013, 11:23

Foarte buna

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata si nuci