Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post

de deyutzky in Dulciuri, 2 Apr 2016 | 34534 vizualizari

 

O suuuuper pufosenie de negresa! Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post. Nu e de trecut cu vederea, neaparat sa o incercati si voi!
Eu am ramas fidela acestei retete, pentru ca mi se pare o consistenta deosebita. Nu e nici prea uscata, cum s-a intamplat sa fie la unele retete, dar nici prea umeda. E cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post E perfecta! 

 

INGREDIENTE

Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post

  • Pentru o tava de 23x23cm:
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de apa
  • 1/2 cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post:

Preparare Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post

Amestecam intr-un bol zaharul, apa, uleiul si esenta de rom.

In alt bol amestecam faina, praful de copt si cacaua.

Turnam treptat amestecul de faina peste compozitia lichida si mixam usor pana la incorporare.

Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia.

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox. 40-45 de minute, la foc potrivit. Verificam cu o scobitoare daca este gata, apoi scoatem tava din cuptor si lasam negresa la racit. 

Dupa ce s-a racit complet o portionam si o servim. 

Se mai poate servi si cu gem/dulceata. E foarte buna si simpla si cu gem.

Daca nu tii post, poti incerca Desert prajitura negresa iar daca nu esti fan ciocolata, probabil asta va fi pe placul tau Desert prajitura cu orice fel de fructe

Daca nu vrei prajituri, fa o inghetata buna - Inghetata de vanilie cu zmeura

Va doresc Pofta Buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu nuci