Reteta de nuci umplute, de post

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mar 2023 | 3218 vizualizari

 

Reteta de nuci umplute, de post, o varianta fara zahar rafinat, am pus indulcitor natural in loc. Umplutura este din gem de caise amestecat cu migdale feliate.   https://www.blogulluicatalina.com/2022/12/nuci-umplute-reteta-de-post.html
Pentru Reteta de nuci umplute, de post sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, unt, alune, zahar, gem de caise.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de nuci umplute, de post
  • 140 gr faina
  • vanilie
  • 100 gr unt sau margarina
  • 50 gr alune macinate
  • 30-40 gr zahar sau inducitor
  • zahar/ indulcitor pudra pentru ornat

Umplutura:

  • gem de caise fara zahar, migdale feliate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de nuci umplute, de post:

Iata cum se prepara Reteta de nuci umplute, de post

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o bula de aluat moale.

Se fac 20-24 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse.

Se dau la cuptor 10-15 minute la 180°C.

Scoateti din forme si lasati la racit.

Amestecati 3 linguri bune de gem de caise cu 1 lingura de migdale feliate.

Umpleti si formati nucile. Le puteti decora cu zahar sau indulcitor pudra.

Vezi si reteta de Nuci umplute.

TIPS-URI

1

12 nuci

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de nuci umplute, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lau 1

19.03.2023, 20:05

oanapl 1

22.03.2023, 10:21

Delicioase!

Panacris 1

23.03.2023, 14:36

Foarte bune, chiar și de post!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta