Omleta cu ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2011 | 5981 vizualizari

 

Mic dejun rapid si satios, tare, tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci proaspete
  • 3 oua
  • 50 g branza telemea
  • 1 lingura cu marar proaspat tocat fin
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Se incinge uleiul intr-o tigaie teflonata, se adauga ciupercile feliate si se lasa 1 minut la inmuiat. Ouale se bat bine, se adauga telemeaua rasa, mararul tocat si putin piper. Se rastoarna ouale peste ciupercile din tigaie si se lasa la foc mic pana se incheaga, se intoarce omleta si pe partea cealalta. Intre timp se pregatesc 4 felii toast prajite, se garnisesc cu rucolla sau cu salata verde, iar deasupra se aseaza cate o bucata de omleta. Se serveste alaturi de rosii cherry si bacon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu ciuperci