Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara

de Adi in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2019 | 3781 vizualizari

 

Zilele acestea am servit la mic dejun omleta cu verdeturi de primavara, tare gustoase si frumos colorate.

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie:
  • 3 oua medii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura smantana
  • 100 gr frunze de spanac
  • 1/2 legatura leurda
  • 1-2 fire ceapa verde
  • 1 lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara:

Mai intai oparim spanacul in apa clocotita, in care adaugam si putina sare, dar si putin bicarbonat de sodiu, pentru a se pastra culoarea verde a frunzelor. Nu punem decat un varf de cutit cu bicarbonat, insa este optional. 

Scurgem bine frunzele de spanac si le tocam marunt. 

Tocam marunt si ceapa verde si leurda, spalate si scurse.

Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper, apoi adaugam smantana si omogenizam compozitia.

Incingem tigaia bine unsa cu ulei si adaugam pe rand: ceapa verde, leurda si spanacul.

Le amestecăm pentru cateva secunde, apoi turnam peste ele compozitia de oua cu smantana.

Lasam omleta sa se rumeneasca bine pe prima parte, apoi o intoarcem si o rumenim si pe a doua parte. Folosim o spatula mai lata pentru a reusi intoarcerea ompletei fara a o rupe.

Servim omleta cu legume proaspete, cu branzeturi, cu iaurt, sau cum doreste fiecare. 

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga si ardei proaspeti in omleta, pentru un plus de gust si culoare.

2

Daca folosim baby spanac, nu mai este necesara oparirea acestuia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat