Orez cu gogosari

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2014 | 3274 vizualizari

 

Inca o garnitura din orez, deosebit de aromata si buna . Eu o prefer alaturi de peste prajit, dar se poate folosi la aproape orice tip de carne si peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez
  • 4 cani supa de pui
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu mare
  • sare, piper, coriandru verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu gogosari:

Tocam marunt ceapa si o punem la calit cu ulei de masline. Gogosarul se taie fasii mici sau cubulete. Il aduagam la ceapa si calim bine, pana se inmoaie.

Adaugam orezul (car enu trebuie spalat deloc) si amestecam pana se omogenizeaza toate ingredientele si turnam supa fierbinte. Eu am facut din apa fierbinte cu cub knorr de carne de pui. Adaugam sare si catre final piper alb macinat . Cand orezul este fiert se toaca marunt frunze de coriandrul Acestea ii dau o aroma minunata.

Stingem focul si acoperim pentru 3-4  minute inainte de a servi. 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si ardei de alte culori. Important este in primul rand gustul minunat pe care ardeii il dau acestui pilaf de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez milanez