Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar

de Lau in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 2554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 400 ml lapte
  • 5 plicuri green sugar
  • coaja de portocala
  • esenta de rom
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 2 plicuri green sugar
  • 3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar:

Intr-o oala punem 1 l de apa si un praf de sare,cand incepe sa fiarba adaugam orezul spalat,amestecam din cand in cand pana este fiert.

In alta oala punem laptele la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam orezul scurs de apa si mai fierbem cca 5 min,adaugam coaja de portocalsa si esenta,acoperim cu capac si lasam asa pana pregatim sosul.

Intr-o cratita adaugam capsuni,apa,zaharul si punem la fiert amestecand continuu pana ce se ingroasa putin.

Aseazam orezul in boluri,deasupra sosul de capsuni si decoram cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Panna Cotta cu capsuni