Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Orez ca la bunica acasa!
Incingeti putin unt intr-o tigaie, in care caliti o ceapa si ciupercile. Dupa ce zeama lasata de ciuperci se evapora, scoateti-le din tigaie si lasati-le de-o parte. In aceeasi tigaie, topiti din nou putin unt, caliti cea de-a doua ceapa, apoi adaugati pe rand ardeiul taiat marunt si morcovul dat pe razatoare. Dupa ce caliti putin toate legumele, adaugati ciupercile si 1 cana de orez si amestecati bine. Adaugati apoi supa amestecand in continuu pana cand zeama se absoarbe. Puneti si restul de orez, iar supa adaugati-o treptat, amestecand continuu sa nu se lipeasca. Cand ati terminat supa, opriti focul si lasati orezul sa mai stea putin pe plita pana sa il serviti.
Pofta buna!
1
Secretul acestui orez este untul, care ii da un gust foarte bogat.
2
Dupa ce puneti orezul si supa, nu scapati cratita din ochi si amestecati continuu, altfel riscati sa se lipeasca.
3
Se potriveste foarte bina ca si garnitura pentru pieptul de pui la gratar.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult