Ostropel de pui

de La Ancuta in Pui, 24 Noi 2010 | 6496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui sau 4 pulpe inferioare
  • 100 ml vin alb
  • 1 cana de apa
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii sau pasta de rosii
  • cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se spala carnea si se pune la prajit in ulei. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa se prajeasca pe ambele parti. Se stinge cu vin si se lasa sa fiarba pana scade.


Se scoate carnea pe o farfurie iar in locul ei se pune ceapa si ardeiul si de lasa sa se inmoaie. Se adauga rosiile sau pasta de rosii, cimbrul, foaia de dafin si apa. Se lasa sa dea un clocot, dupa care se adauga carnea. Se fiarbe bine si se mai adauga apa, daca este nevoie.


Cand carnea este aproape fiarta se adauga usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 5 minute.


Se potriveste de sare si piper.


Noi am mancat cu mamaliguta si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

La Ancuta 1

27.11.2010, 01:26

Tanya multumesc

feliciatimisoara 1

09.02.2014, 16:41

foarte bun !!!!!!!!!!!

La Ancuta 1

09.02.2014, 17:50

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii